Det jag mest föraktade – bok

Det är svårt att sätta fingret på när jag verkligen blev alkoholist. Att veta när riskbruket går över den där osynliga gränsen och blir ett missbruk.

Kan en verkligen vara alkoholist redan vid 18 års ålder? När började jag egentligen att ta droger? Och varför rökte jag inte på innan jag började med kokain? När passerade jag gränsen för partydrogandet och började använda regelbundet? Och varför?
Vad gjorde mig till missbrukare? Jag som alltid varit så ordentlig. Varför började jag slå? Vad var det som hände i mig de där gångerna när jag tyckte att orden räckte inte till i en relation? Var det värt att hålla på så länge med livets lotteri att jag nästan blev avrättad i en pundares lägenhet? Hur har jag tagit mig ur allt det här? Kan någon överhuvudtaget ta sig ur något sådant här? Vad gjorde mig till en beroende våldsverkare? Det här är en bok om vad som kan göra en helt ”vanlig” människa till en våldsam missbrukare som ändå lyckas hålla fasaden uppe alldeles för länge.

Det är en bok med många frågor – tillsammans kan vi leta efter svaren.

Du får gärna förbeställa boken till ett reducerat pris och ha möjligheten att läsa den innan alla andra! För att beställa, klicka på länken.

Boken ges ut i början av december under eget förlag och kommer att säljas till ett lågt pris för att ge fler möjligheten att ta till sig budskapet. Allt överskott går till en organisation som arbetar med utsatta och/eller förövare. Vald organisation och infon trycks i boken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *