Extra avsnitt – Frågor & Svar

Med anledning av min medverkan ibland annat Nyhetsmorgon känner jag att det finns en del jag behöver försöka förtydliga och också ge min bild av. En del missvisande och felaktiga uppgifter har cirkulerat i media. Även missförstånd som jag hoppas kunna reda ut.

Här nedan följer några av de mest ställda frågorna samt lite utredande av begrepp, kunskap kring rättsväsendet och missbruk samt rättande av felaktiga uppgifter.

Jag har försökt att svara så gott jag kan och det här är de svar jag kan ge. Du som förväntar dig enkla svar på ett svårt och komplext ämne får vända dig någon annanstans. Personligen tror jag inte att det finns enkla svar på detta.
Vill du diskutera vidare så går det bra att göra det antingen via mail samtala[snabel-a]adamtillberg.com eller så småningom via mina sociala medier. En diskussion ska utgå från faktamässig kunskap och vara konstruktiv. Allt hot och hat tas bort och blockeras.

Jag hoppas att ömsesidighet och en vilja att lägga kraft på att minska det strukturella våldet mot kvinnor finns och att vi hädanefter kan lägga vår energi på det. Samt att folkbilda och minska stigmat kring missbruk och psykisk ohälsa, vilket hela tiden varit min poäng med mitt arbete.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.